Update maatregelen coronavirus

Gisteren, 23 maart, heeft het kabinet opnieuw weer maatregelen getroffen tegen de strijd tegen het Corona virus. Dit heeft wederom een flinke streep gezet door onze agenda van tourritten voor komende tijd. Wij zijn genoodzaakt om alle onze tourritten te annuleren tot 1 juni, inclusief de “Elfstedentocht” waar veel van onze leden voor hadden ingeschreven.

Wij hopen samen met deze maatregelen naar een gezonde tijd te werken, hoe vervelend dat dit ook momenteel voor ons allen is.

Hopelijk mogen en/of kunnen we ons wielerseizoen nog goed maken met ons weekend Luxemburg-Etten-Leur op 19 en 20 juni as.

We hopen met ons allen, deelnemers, begeleiders, sponsors en andere partijen die hier bij betrokken zijn dat dit door zal kunnen gaan. Wij zijn hier uiteraard afhankelijk van de situatie van dat moment, waar wij, en in dit geval, niemand zekerheid over heeft. De maatregelen die dan gelden voor Luxemburg, Belgie en Nederland zullen hier uiteraard ook leidend in zijn.

Voorlopig hebben we met een aantal mensen hierover regelmatig contact met elkaar. In april willen we de situatie bespreken en medio mei hier over uiteindelijk een besluit nemen.

Wij willen in ieder geval er alles aan doen om deze super mooie tocht door te laten gaan, maar zijn zoals eerder gezegd afhankelijk van andere.

Mocht Luxemburg-Etten-Leur niet door kunnen gaan moeten wij ons beraden over andere datum en/of doorschuiven naar 2021.
Momenteel is hier over nog niet gesproken, omdat we zo lang mogelijk vast willen houden aan 19 en 20 juni as.

Zodra er nieuws is over bovenstaande zullen wij hier over berichten via deze website.

Voor nu, pas goed op jezelf en je omgeving en hopelijk tot snel bij onze clubritten!!!

Bestuur TC DSE