De eerste voorjaarsritten van Tourclub DSE

De eerste voorjaarsritten hebben we afgelopen weekend gereden.
Vrijdag zijn we vanaf de Moeierboom met een zestal leden onder zonnige omstandigheden op pad gegaan.
Prachtige middag, mooie route met een hoog gemiddelde, een flink trainingsritje wat voor sommige wel iets te heftig was, maar we zijn nog in opbouw.
Zaterdag is er weer flink gewerkt aan de route Luxemburg – Etten-Leur. Het middenstuk van Vielsalm richting het Albertkanaal kanaal hebben we met de auto gereden en op papier verwerkt.
De tweede stop in Barchon bij Restaurant Maniere hebben we ook vastgelegd waar we dus onze vitamines kunnen nuttigen. Tot dit restaurant hebben we dan ongeveer 150 km gereden, wat wel het zwaarste stuk van de gehele tocht is.
Zondag waren we met een paar afmeldingen toch nog met een groep van tien man aan het vertrek bij de Moeierboom.
De rit ging via Meerle, Ulicoten en Chaam met een om weg naar Rijen. In Rijen waren we te gast bij een broer van Ron, die hier een Tea en lunchroom heeft.
We werden verrast met overheerlijke bonbons en appeltaart wat onze facilitair manager Ron weer goed geregeld had!!!
Maandagavond gaan we met een aantal leden naar een bijeenkomst van de NTFU in Eindhoven, waar we aan een aantal workshops deel gaan nemen om wat kennis te gaan delen met andere Tourclubs
Dus kortom zijn we aardig actief bezig met de Tourclub DSE, en hebben we er met alle leden weer héél veel zin in, met het mooie komende voorjaar in het vooruitzicht!!!