“Tourclub DSE” van Vlaanderen tot Antwerpen

Leden van “Tourclub DSE” fietste afgelopen dagen overal, ze gingen van de Ronde van Vlaanderen, Oesterdam, St Annaland, Antwerpen, langs kanaal van Brecht en Baarle-Nassau.
Overal hebben ze gefietst, de leden die in Vlaanderen waren hebben weer een mooie ervaring erbij. Pittige zware tocht. Grote klasse mannen. Andere leden zijn zaterdag richting Zeeland gegaan, een route die veel langs het water ging en mooie uitzichten had. Was nog wel wat frisjes, maar bleef gelukkig heel de dag droog. Bij de “Zeester” even in de veranda gezeten met koffie en gebak en ons opgemaakt voor het tweede deel. Tweede deel ging richting Antwerpen, De Schelde, Kalmhoutse heide en zo terug over Nieuwmoer, Achtmaal en Schijf naar Etten-Leur.
Uiteindelijk hadden we rond vier uur in Etten-Leur, 150 kilometer op de teller. Zondag zijn we met een tiental leden via een toeristiche route richting Brecht gegaan, via het kanaal wat toch wel fijn fietsen is, richting “Bels Lijntje”naar Baarle -Nassau. Van Baarle-Nassau richting Chaam naar Etten-Leur. Rond de middag waren we weer terug in Etten-Leur en konden we weer terug kijken op een kilometer vol weekend bij “Tourclub DSE”