“Tourclub DSE” op bezoek bij fietscafé Fausto

Afgelopen zaterdag hebben  we met 10 leden van “Tourclub DSE” een bezoek gebracht aan fietswielercafé Fausto in Schoonhoven, 6 km van Utrecht vandaan.
Via de Moerdijkbrug richting Dordrecht, Nieuw-Lekkerkerk met de pond mee en zo in Schoonhoven aangekomen.
We hadden onderweg nog wel een pech gevalletje, maar dit was te verwachten. De eerste banden van de Trek zijn nu echt op. Waarschijnlijk wordt er binnenkort geinvesteerd in een paar nieuwe banden.
Voor sommige was dit een welkome stop, even uitblazen banaantje, koekske en weer verder naar Schoonhoven. Bij wielercafé Fausto waren we te gast. Mooi wielercafé in een prachtig dorpje Schoonhoven. Even wat eten en drinken en terug de pond op richting Etten-Leur. Pittige tocht terug met de wind op kop over de dijken van Groot Ammers en Almkerk. Tegen vijf uur kwamen we bij v.v.DSE aan waar we nog een afzakkertje namen. Het was een mooie uitgezette tocht van 130 km onder prachtige zonnige omstandigheden.

Vernoemens waardig is wel dat een paar renners van de groep deze tocht op karakter uitgereden hebben, gezien dit een van hun eerste tochten waren na de winterstop.

Grote klasse mannen!!!