“Tourclub DSE” volop in beweging!!!

In voorbereiding op Luxemburg- Etten-Leur worden er flink wat kilometers gemaakt, heel de club is actief bezig.
Afgelopen vrijdag is een klein gezelschap naar Luxemburg gegaan om de route verder uit te stippelen, deze keer nog met de auto.
Goed dat we dit regelmatig doen, want we lopen toch regelmatig tegen wegafzettingen aan. Nu bv. de beruchte “Kautenbach” die vanaf nu tot eind juli is afgesloten is voor alle verkeer.
Dus we gaan de route nog iets aanpassen. Voor de rest is de route zo goed als compleet. Binnenkort zullen wij deze presenteren o.a. via deze site.
Zaterdag is er flink gefiets door verschillende clubleden, alleen of met een kleine groep, voor ieder wat wils, afhankelijk van ieders tijd en ambitie.
Zondag waren we met dertien leden om kwart voor negen bij de “Moeierboom” met gold old Hans die het weer gaat proberen, komt goed Hans!!
Mooie tocht richting Breda, Chaam, Meerle, Minderhout, en zo naar Hoogstraten, waar we na vijftig kilometer de koffiestop met gebak hadden en waar de sterke verhalen weer boven kwamen.
Vanuit Hoogstraten richting Wuustwezel, waar we nog een pech gevalletje hadden, wat snel opgelost was, reden we richting Etten-Leur. Een flinke wind tegen maakte het nog wel even lastig, maar met een aantal bikkels in de ploeg kwamen we rond de middag toch gezamelijk aan in Etten-Leur. Voor komend weekend beloofd het mooi weer te worden dus houd het programma (SPOND) goed in de gaten betreft programma en vooral tijd(en) (zomertijd !!!!) Zaterdag gaan we naar het fietscafé in Schoonhoven. https://fausto.today/